Van egy remek ötletünk számodra:   Biztonságos adattárolás

megbízható szolgáltatások vállakozásod érdekében

IPARI park informatika

Cégünk most kedvezményes áron biztosítja Nagytarcsa iparterületein az informatikai, rendszergazdai szolgáltatást

Emellett honlapkészítéssel és tárhelyszolgáltatással foglalkozunk. Így minden informatikához kapcsolódó fejlesztésben, javításban tudunk segíteni. A hardveres és szoftveres munkáktól a professzionális online megjelenésig. Nálunk a biztonság és a megbízhatóság az első, így biztos lehetsz abban, hogy vállalkozásod informatikai téren jó kezekben van!

ipari park

Ipari Park informatikai szolgáltatásaink

Rendszerüzemeltetés

Szerver

Hálózat

Kamerarendszer

Honlapkészítés

Weboldal üzemeltetés

Milyen a Pc Magic Ipari Park informatikai szolgáltatás, miért jó nekem, ha ezt választom?

Azért, mert ez vállalkozásodnak valóban jó! Most kedvező áron kínáljuk vállalati szolgáltatásainkat ezeken a területeken. Komplex megoldásokat biztosítunk a szerelésen át, az online megjelenésig. Így egy kézben tarthatsz mindent, ami céged informatikájával kapcsolatos. Azért vállaljuk kizárólag ezen területeken az ipari park szolgáltatásainkat, mert így tudjuk biztosítani azt a rugalmasságot, amit egy informatikai rendszerkarbantartó cégtől elvársz. Mivel Nagytarcsán van a bázisunk, így nagyon hamar odaérünk, ha gond van bármelyik rendszereddel. Mi biztosra megyünk!

Területek ahol biztosítjuk Nagytarcsa Ipari Park informatikai szolgáltatásainkat

Szolgáltatásaink bővebben

Rendszerüzemeltetés, rendszerkarbantartás

Amennyiben megbízható informatikai támogatásra van szükséged vállalkozásod hatékony működése érdekében, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot. Az igényfelmérés minden esetben díjmentes, élj a lehetőséggel!

Hálózatépítés, karbantartás

Vállaljuk kábeles és rádiós hálózatok kiépítését, hálózati eszközök üzembehelyezését, több km-es távolságra lévő pontok rádiós összekapcsolását. Továbbá mikrohullámú internetszolgáltatást azokon a helyeken, ahol nincs más lehetőség.

Honlapkészítés, meglévő oldal átalakítás

Elkészítjük új weboldalad, vagy átalakítjuk a meglévőt is. Egy új egyszerűbb informatív oldal akár egy héten belül is elkészülhet, így semmi más teendőd nincs, csak felvenni velünk a kapcsolatot, még most. Oldalainkra garanciát vállalunk!

Informatikai rendszerépítés, szervertelepítés

Számíthatsz ránk leendő informatikai renszered kiépítésében, a meglévő rendszer átépítésében, szerverbeüzemelésben. Célunk, hogy olyan rendszer kerüljön kiépítésre, mely vállalkozásod igényeire van szabva, megfizethető áron.

Kamerarendszer telepítés, javítás

Kamerarendszer építését elsősorban IP kamerákkal végezzük. Meglévő kemrarendszer bővítését, javítását rövid határidővel vállaljuk. Naprakészek vagyunk a legújabb fejlesztésekben, a nagy távolságú rádiós megoldásokban. A helyszíni felmérés díjmentes!

Weboldal üzemeltetés, karbantartás

Számíthatsz ránk, ha megfizethető áron szeretnéd weboldalad üzemeltetni, karbantartani. Nálunk az első a biztonság, és a gyorsaság, így erre nagy figyelmet fordítunk. Weboldalad biztos kezekben van nálunk, élj a lehetőséggel!