Van egy remek ötletünk számodra:   Biztonságos adattárolás

honlapkészítés

Megnyerő honlap, maximális biztonsággal

Honlapkészítés és üzemeltetés

Weboldalad rövid határidővel, megnyerő külsővel és maximális biztonsági elvárásoknak megfelelően készítjük el. Álmodd meg leendő honlapod, mi megvalósítjuk és garanciát vállalunk rá! Nálunk nincs lehetetlen!

Honlapkészítés

Weboldal üzemeltetés

Tárhelyszolgáltatás

Extrák

* Amennyiben honlapod hozzánk költözteted, a szolgáltatás díjmentes

Szolgáltatásaink

Amennyiben nem akarod végigolvasni ezt a sok szöveget, egyszerűen írj nekünk, vagy hívj fel minket.
BÁRMILYEN KÉRDÉSED VAN WEBOLDALLAL KAPCSOLATBAN, SEGÍTÜNK!

Honlapkészítés, meglévő oldal átalakítás

Elkészítjük új weboldalad, vagy átalakítjuk a meglévőt is. Egy új egyszerűbb informatív oldal akár egy héten belül is elkészülhet, így semmi más teendőd nincs, csak felvenni velünk a kapcsolatot, még most. Oldalainkra garanciát vállalunk!

Tárhelyszolgáltatás

Tárhelyszolgáltatásunk nagyon rugalmas, így bármilyen egyedi konstrukció kivitelezését is megoldjuk. Email szolgáltatásunk üzleti méretű tárhellyel is működik. A szolgáltatás megszakítás mentes, nálunk nincs megállás!

Weboldal üzemeltetés, karbantartás

Számíthatsz ránk, ha megfizethető áron szeretnéd weboldalad üzemeltetni, karbantartani. Nálunk az első a biztonság, és a gyorsaság, így erre nagy figyelmet fordítunk. Weboldalad biztos kezekben van nálunk, élj a lehetőséggel!

Honlap Extrák

Vállaljuk meglévő weboldalad gyors és szakszerű javítását. Továbbá vállaljuk oldalad gyorsítását, hogy ügyfeleid ne várjakozzanak a betöltésre. Weboldalaink védelmét igen komolyan vesszük, így ebben is a segítségedre lehetünk!

Honlapod elkészítésének ára

Egyszerű

Mit tartalmaz az egyszerű, ám stílusos oldal:
150.000 Ft ára százötvenezertől indul
 • Egyedi stílusos tervezés
 • 1-4 oldal létrehozása
 • Reszponzív, azaz mobilbarát
 • Képgaléria, kapcsolati űrlap
 • Google térkép, sebesség optimalizálás

Nagyszerű

Mit tartalmaz a nagyszerű oldal:
250.000 Ft ára kétszázötvenezertől indul
 • Minden amit az egyszerű weboldal tud
 • 5-10 oldal létrehozása
 • Social media integráció
 • Alap SEO beállítás, Blog lehetőség
 • GDPR kompatibilis
Népszerű

Jófajta

Mit tartalmaz a Pc Magic féle jófajta oldal:
350.000 Ft ára háromszázötvenezertől indul
 • Minden, amit a nagyszerű weboldal tud
 • Komplex megjelenítési megoldások
 • Nagy mennyiségű tartalomkezelés
 • Webshop motor integráció
 • Nincs oldalszám korlát

Sok éve foglalkozunk weboldal készítéssel, javítással, karbantartással.
Kellő tapasztalatot szereztünk mind kinézet, mind biztonság és megbízhatóság terén.
Oldalainkra garanciát adunk, mert a Te oldalad a mi munkánk, a munkánkat meg megbecsüljük.

Pár kérdés és válasz a weboldalakkal kapcsolatban

Azért, mert egy weboldal elkészítés nem pár kattintás.

Azért, mert egy weboldalnak nagyon biztonságosnak kell lennie, ennek a megvalósítása idő vesz el.

Azért, mert a honlapodnak gyorsnak kell lennie, senki nem szeret várni hosszú másodperceket a betöltésre. Így mindent meg kell tennünk, hogy oldalad gyorsan betöltsőn. A képek optimalizálásán át, az egyéb gyorsító eszközök alkalmazásáig.

Azért, mert az oldalnak valahogy ki kell néznie, különben továbblapoznak, hogy nem elég hiteles. Így a grafikai munkával is sok időt töltünk.

Azért, mert az oldaladnak reszponzívnak kell lennie, ami annyit takar, hogy jól mutasson asztali számítógépen és telefonon egyaránt. Sok időt kell arra fordítani, hogy a weboldalad mobilon is jól mutasson.

Azért, mert rengeteg háttérmunka van azzal, hogy oldalad olyan legyen, ahogy azt megálmodtad és funkicionálisan is hozza azt, amit egy mai kornak megfelelő oldalnak hoznia kell.

Azért, mert egy jó weboldal sok meló.

Az elkészült oldalad után a weboldalad működni fog. Így ideig-óráig biztos nem lesz vele baj. Tehát egy ideig biztos nincs szükség az oldal üzemeltetésére. Kis idő elteltével viszont az oldaladon lévő különböző bővítmények, kiegészítők, frissítésre szorulnak. Nem egy nagy meló ezeket lefrissíteni, de elég fontos, mert ennek hiányában az oldalad sebezhetővé válhat. Az üzemeltetéssel az oldalad biztonsági mentéseit is elvégezzük, és ha módosítani szeretnél lapjaidon, azt egy rövid telefonhívással megteheted. Hívsz minket, és mi pár órán belül azt véghez visszük. Továbbá mindenre figyelünk, hogy honlapod mindig olyan passzban legyen, ahogy szíved szerint Te is lennél.

A tárhely az a hely, ahol a weboldalad el van helyezve. Ez egy számítógép, egy szerver központban. Itt van beállítva minden olyan paraméter, ami ahhoz kell, hogy a weboldalad működni tudjon. Itt tudjuk beállítani az email címeket, és minden egyéb weboldalhoz kapcsolódó dolgot. Itt lehetőséged van arra is, hogy a tárhelycsomagodat úgy állítsuk be, ahogy vállalkozásod megkívánja. Tehát ha céged sok email címmel rendelkezik és a leveleket központlag tárolnátok sok éven keresztül, ez nálunk nem akadály. Mint semmi, ami a tárhelyed dolgait illeti. Ha bővebben érdekel, simán csak hív minket, elmeséljük hogy működik.

Igen, sok esetben van lehetőség a gyorsításra. De ez attól is függ, hogy oldalad milyen motorra, rendszerre épült. Vannak persze kivételek is. Ilyen például, ha bérelt webshopot használsz, (Shopreneter, stb) Itt a gyorsítást mi nem tudjuk megoldani, mert ott az oldalad annak a cégnek a szerverein fut, akitől bérled, abba nincs sok beleszólásunk. Továbbá ezek egyedi fejlesztésű oldalak, amiben csak minimálisan tudunk módosítani. Így a gyorsítás lehetőségének tárháza csak részben áll rendelkezésünkre.

Igen. Bár ilyen esetben legtöbbször olyan oldalakkal találkozunk, hogy inkább egy új weboldal létrehozását javasoljuk, mert nem felel meg szinte semmi olyan követelménynek, aminek alap szinten meg kell felelnie. Szóval egyszerűbb egy újat készíteni, mint a meglévőt toldozni-foltozni. Viszont ha még menthető, mindent megteszünk, hogy megjavítsuk, hogy életre keljen.