Van egy remek ötletünk számodra:   Biztonságos adattárolás

Weboldal referenciák

Pár szóban az általunk készített honlapokról. Olvasd el ezt a pár sort, ha elhatároztad, hogy szükséged van egy weboldalra, honlapra és gondolkozol, kit bízz meg a feladattal.

Van három fontos dolog, amit a honlapkészítők nagy része elhanyagol. Ezek a következők:

Biztonság, Megbízhatóság, Rugalmasság

Nekünk nem csak egy esztétikus weboldal létrehozása a cél, hanem a fent felsorolt három szó, amire nagy figyelmet fordítunk. Tudjuk milyen támadási lehetőségek vannak, így erre fokozott figyelmet szentelünk. Mint ahogy a megbízható, folyamatos működés feltételeit is garantálni tudjuk. Biztos lehetsz abban is, hogy nálunk elkészült oldalad későbbi módosításait nagyon hamar elvégezzük.
Referenciáink egy részét feltöltöttük ide lejjebb. Mindegyikhez írtunk pár mondatot, hogy érthetőbb legyen a megszerkesztett oldal struktúrája. Van itt szép, praktikus, nagyon egyszerű, vagy épp informatív oldal, tükrözve a honlapkészítés sokszínűségét. Itt találsz webshop integrációt, többnyelvű oldalt, táblázatszerű kereskedelmi oldalt, extrémebb kinézetűt vagy épp karakteres megjelenésűt.

Három dolgot tudunk biztosan garantálni:

  • Az egyik, hogy biztonságos és megbízható lesz az elkészült oldalad!
  • A másik, hogy addig dolgozunk rajta, amíg az a tetszésednek maximálisan meg nem felel!
  • A harmadik, hogy becsülettel és lelkesen végezzük munkánkat, mert szeretjük csinálni!

Mandula kertészet

Kertészeti weboldal, webshop alapokra építve. Egyelőre online értékesítés nélkül, viszont fontos volt, hogy a későbbiekben az átállás könnyen megvalósítható legyen.

Previous slide
Next slide

Miller-magyarország

Hegyesztéstechnikai eszközök forgalmazására készítettünk, szintén webshop alapokra épülő oldalt.  Fontos kritérium volt, a többnyelvűség. Így az oldal beszél angolul is.

Previous slide
Next slide

Gravírbazár

Lézergravírozással foglalkozó vállalkozás régi oldalának felfrissítése. Cél volt a régi oldal vonásainak, dizájnjának megtartása, új alapokra építve.

Previous slide
Next slide

Rendeljkonténert

Egyszerűbb három oldalból álló informatív weboldal, mely konténer rendeléssel és gépi földmunkával foglalkozik. Mint a legtöbb oldalunk, mobilon és tableten is jól mutat.

Previous slide
Next slide

Asztex Bau

Épületbontással és szóródóárú értékesítéssel fogalkozó cégtől kaptunk megbízást egy kontrasztos, egyedi megjelenésű oldal elkészítésére. Lapozz bele.

Previous slide
Next slide

2142

Egy közösségi portál oldal, ahol a sport, kultúra, szabadidő programok és helyi hírek kapták a főszerepet. Részletes, sok oldalból álló hírportál.

Previous slide
Next slide

Kerítés Speciál

Kerítés értékesítés vállalkozás régi oldalai helyett kellett teljesen új honlapot készítenünk. Az oldalon a termékek és leírásai kapták a fő szerepet, mindezt táblázatos formában.

Previous slide
Next slide

Csimairoda

Egy régi wordpress oldalunk. Egyszerű, de lényegretörő megjelenéssel, melyet egy könyvelőirodának készítettünk, lassan tíz éve.

Previous slide
Next slide

Dunakeszi raklap

Raklap adás-vétel és raklapgyártásra készítettünk egy egyoldalas, egyszerű weboldalt. Telefonszámon, árakon és pár képen kívül nem is tartalmaz nagyon mást.

Previous slide
Next slide

Pc Magic

Egyik saját weboldalunk, mely két fő tevékenységre összpontosít. Rendszergazdai munkákra és a honlapkészítésre. 

Previous slide
Next slide

Medinice

Egy nagyon régi html alapú weboldalunk, melynek átalakítása már folyamatban, egy mai kornak megfelelő reszponzív oldalra. Így hamarosan megmutatjuk, hogy miből mi lett.

Previous slide
Next slide

Indaservice

CNC-vel, kések és szerszámok gyártásával foglalkozó vállalkozásnak építettünk egy weboldalt, ahol szintén elvárás volt a többnyelvűség. Az oldal fejlesztés alatt áll!

Previous slide
Next slide

Sok éve foglalkozunk weboldal készítéssel, javítással, karbantartással.
Kellő tapasztalatot szereztünk mind kinézet, mind biztonság és megbízhatóság terén.
Oldalainkra garanciát adunk, mert a Te oldalad a mi munkánk, a munkánkat meg megbecsüljük.

Honlapkészítésről bővebben